Hero-Support

Heb je problemen? Wij helpen je graag

We willen dat je blij wordt van onze oplossingen, zodat je ze graag en vaak gebruikt. Daarom streven we ernaar de meest gebruiksvriendelijke apps en software te maken. Heb je een vraag, opmerking of feedback, dan horen we dat uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op!

Schiet je call in via joinsupport.decos.com of bel ons op +31 8833 26707.

JOIN

Ken je Daan, Thijs, Julian en Taco al? Onze toppers van Customer Support helpen je bij al je vragen over de JOIN suite. Heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over de cloud, licenties, of een kopje koffie, kun je altijd bellen of mailen met onze directeur Bas. Je bent van harte welkom!

Daan Hogewoning
Customer Support Consultant
Taco Droogers
Customer Support Consultant
Thijs Kromhout
Customer Support Consultant
Julian Hoogendoorn
Customer Support Consultant
Bas Taalman
Commercieel Directeur

Fixi

Wil je via Fixi een melding maken van een schade aan de openbare ruimte? Maar werkt de app even niet mee? Meld je issue gewoon via de website, of bel of mail ons gerust, dan helpt Sander of Wendy je geheid met je probleem.

  • support@fixi.nl
  • +31 883326700
Sander van der Klugt
Product Owner Fixi
Wendy van Duijvenvoorde
Sales Lead Fixi

Minute

De jongens van Minute weten dat het best lastig kan zijn om de traditionele regels van het vergaderen overboord te gooien. Arjan en Martijn helpen je graag om van al die overbodige printjes af te komen en samen efficiënter te overleggen.

  • support@getminute.com
  • +316 5518 8840
Arjan de Ridder
Account manager
Martijn Aurik
Product Owner Minute

Leerlingenvervoer

Natascha is jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen. Of het nu inhoudelijk gaat over de wetgeving of over de uitvoering van de implementatie – zij weet werkelijk alle ins en outs die er op het gebied van Leerlingenvervoer spelen.

  • n.vandenBos@decos.com
  • +31 88 3326 712
Natascha van den Bos
Project manager
Maarten van der Meer
Consultant Leerlingenvervoer

EvenementAssistent

De wereld van evenementenvergunningen is Natascha en Joël op het lijf geschreven. Zij kunnen je helpen je proces organisatie-overstijgend in te richten, zodat jullie nauw kunnen samenwerken met externe adviesdiensten – wel in één veilige omgeving uiteraard.

  • n.vandenBos@decos.com
  • +31 88 3326 712
Joël van der Meer
Consultant Evenement Assistent
Natascha van den Bos
Project manager